Service en installatie

Hieronder staan aantal voorbeeld foto's en de recensies van degenen die u voorgingen.

arrow_back arrow_forward

Onze Producten

Bij Aqua at Home zijn we trots op het leveren van hoogwaardige waterontharders en een breed scala aan andere wateroplossingen. Onze producten en diensten zijn ontworpen om aan al uw waterbehoeften te voldoen, zowel voor thuisgebruik als voor industriële toepassingen.

Waterontharders: Onze waterontharders zorgen voor zacht water, verminderen kalkaanslag en verlengen de levensduur van uw huishoudelijke apparaten.

Drukverhogers: Voor een constante en betrouwbare waterdruk, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Quooker Kranen: Hoogwaardige kranen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken of badkamer.

Industriële Waterontharders: Speciaal ontworpen voor industriële toepassingen, bieden deze ontharders efficiënte en betrouwbare prestaties.

Waterkoelers: Geniet van fris, gekoeld water, perfect voor kantoren, scholen en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Waterfilters: Verwijder onzuiverheden en geniet van puur, schoon drinkwater met onze geavanceerde waterfilters.

Installatie waterontharder

Waterontharders zijn er in diverse soorten en maten. Het is erg belangrijk dat u een waterontharder kiest, die aansluit op uw wensen en woonsituatie. Ook is het belangrijk om samen met u te bepalen waar de waterontharder geplaatst kan worden. Wij kunnen u vrijblijvend het juiste advies geven over de verschillende installatiemogelijkheden in uw woning. 

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Vrijwel in elke stad in Nederland hebben wij een ontharder geplaatst. Onze klanten zijn zeer tevreden en laten ons dat graag weten! Lees hier de recensies van degenen die u voorgingen. 

Liever persoonlijk met een Aqualina-eigenaar praten? Dit is ook mogelijk! Laat u gegevens achter en we brengen u in contact met een eigenaar bij u in de buurt.

Onze Diensten

Naast onze hoogwaardige producten bieden we ook een breed scala aan installatie- en onderhoudsdiensten:

Installatie van Kranen en Waterleidingen: Of u nu een nieuwe kraan wilt installeren of een volledige waterleiding wilt aanleggen, ons ervaren team staat voor u klaar.

Vervangen van Kranen: Snelle en efficiënte vervanging van kranen om uw sanitair weer als nieuw te maken.

Aanleggen van Buitenkraan: Handig voor tuinieren, schoonmaken of andere buitenactiviteiten – wij zorgen voor een professionele installatie van uw buitenkraan.

Bij Aqua at Home streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte wateroplossing voor uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw waterbehoeften!

Neem contact op ➞

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Contact opnemen