Ontvang hele maand juni €150 korting bij aanschaf van een waterontharder! Profiteer nu!

Dealer worden?

Wilt u als badkamerspeciaalzaak, installatiebedrijf of keukenspecialist ook al uw klanten van zacht en schoon water voorzien? Word dan Aqua at Home-dealer en bied zeer hoogwaardige kwaliteit waterontharders aan. Met onze waterontharder van Nederlandse bodem verkoopt u de beste kwaliteit waterontharder tegen een zachte prijs.

Langere levensduur voor uw producten

U wilt natuurlijk dat uw klanten jarenlang plezier hebben van uw producten. Maar wat als de klant ontevreden is, bijvoorbeeld na een maand al last heeft van kalkaanslag op zijn mooie zwarte kranen? U kunt dit voorkomen door een waterontharder te verkopen. Het resultaat: een kalkvrije badkamer, u heeft extra product verkocht en de klant is zeer blij.

U kunt dit product ook proactief aanbieden: Tegen kalkaanslag op wasbakken, kranen, ketels, warmtewisselaars en stadsverwarmingsketels. Voor minder onderhoud en lange levensduur van vaatwassers, koffieapparaten en Quookers. Zo blijft uw product in nieuwstaat!

Ontdek alle voordelen →

Waarom Aqua at Home?

Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit. Het besturingssysteem is voorzien van keramische schijven in plaats van kunststof pistons, waardoor niet aan slijtage onderhevig.

Daarom bieden we gegarandeerd 100% kalkvrij water en gaan onze wateronthardersgemakkelijk 20 jaar mee. Zo kunt u uw klanten voorzien van een topproduct, waardoor uw producten ook een langere levensduur hebben en makkelijker te onderhouden zijn. Aqualina waterontharders zijn een mooie aanvulling op het assortiment; meer dan 100 bedrijven zijn Aqua at Home distributeur!

Technische ondersteuning

Aqua at Home producten worden door uw bedrijf geleverd en door ons gemonteerd. Daarom zullen alle verkopen via uw bedrijf verlopen. Gunstig voor klantenbinding en omzet. Zeker omdat we scherpe inkoopprijzen hanteren.

Geen nawerk! Mochten er na installatie problemen ontstaan, dan verlenen wij de service. Wij nemen contact met de eindklant op en lossen het op locatie op.

Aqua at Home-Dealer worden

Word ook Aqua at Home-Dealer!

Wilt u ook uw klanten langer laten genieten van hun badkamer, keuken of apparatuur? Word dan ook Aqua at Home-Dealer en laat uw klanten van 100% kalkvrij en zuiver water genieten.

Neem voor meer informatie om Aqua at Home-Dealer te worden telefonisch contact op via 085-0603800 of vul het formulier in.

Offerte aanvragen