Kalkaanslag voorkomen

Genieten van een blijvend kalkvrij resultaat in uw badkamer en altijd stralend fris sanitair? Aqua at Home biedt u de nummer één oplossing tegen kalk met een systeem om hard water te ontkalken. Slimme filters zorgen ervoor dat leidingwater zacht wordt en geen kalk meer bevat. Met een waterontharder kunt u kalkaanslag voorkomen in uw huis. Elektrische apparaten blijven kalkvrij, maar ook in uw keuken en badkamer is kalkaanslag verwijderen voorgoed verleden tijd. Voor elke woonsituatie plaatsen wij dagelijks waterontharders van de beste kwaliteit. Meer informatie over onze systemen voor water zonder kalk kunt u vrijblijvend aanvragen bij Aqua at Home.

Nooit meer kalkaanslag in huis

Wanneer wij onze klanten vragen waarom zij een waterontharder willen kopen, is het antwoord niet verrassend. Nooit meer kalkaanslag in huis geeft vrijwel altijd de doorslag. Precies dat is het effect van een waterontharder van Aqua at Home. Kalkvrij water laat namelijk geen vervelende kalkvlekken achter en zorgt ervoor dat boenen en schrobben niet meer nodig is. Ook gaat huishoudelijke apparatuur langer mee doordat elementen niet verkalkt raken. Ontkalken is vaak een tijdelijke oplossing tegen kalk en kost veel tijd. Alle voordelen van een waterontharder zetten we graag voor u op een rij. Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Waterontharder online bestellen kan eenvoudig in onze webshop.

 

Bekijk onze producten

Kalkaanslag voorkomen op glas

Kalk verwijderen is een behoorlijke klus die keer op keer herhaald moet worden. Om dat te voorkomen kunt u een waterontharder laten installeren. Vanuit Aqua at Home bieden we verschillende systemen aan om kalkhoudend water te filteren. Dit systeem monteren onze specialisten op de hoofdaansluiting van uw waterleiding, zodat kraanwater in uw hele huis kalkvrij is. Door krachtige techniek worden calciumdeeltjes uit het water gefilterd en dat heeft verschillende voordelen. Naast een blinkend schone badkamer is ook uw keuken met kranen en apparatuur gebaat bij kalkvrij water. Zo kunt u eenvoudig kalkvlekken en kalkaanslag voorkomen op glas, steen en metalen. Leidingen waar water doorheen stroomt raken minder snel verstopt door mogelijke verkalking aan het binnenwerk. Ook krijgt leidingwater een zachtere smaak en dat maakt water uit de kraan nog prettiger drinkbaar.  

Wist u dat een waterontharder zoveel voordelen heeft?

Bekijk alle voordelen

Gevolgen van hard water

Er zijn gebieden in Nederland waar de gevolgen van hard water goed merkbaar zijn. Zo laat hard water kalksporen na, maar kalkhoudend water kan ook onzichtbare gevolgen hebben. Zo noemden we al leidingen die kunnen verkalken, maar ook wasmachines, CV-ketels en dure koffiemachines gaan sneller kapot door kalkhoudend water. Niet alleen kalkaanslag voorkomen we dus met een waterontharder van Aqua at Home, ook zien we dat er minder onderhoud en reparaties nodig zijn aan apparatuur in huis. Apparaten werken efficiënter en verbruiken daardoor minder energie, zijn beter voor het milieu en hoeven minder vaak vervangen te worden. De waterontharder zelf is een krachtig apparaat dat onderhoudsvrij is. Het enige dat u hoeft te doen is af en toe zout aanvullen in het aparte zoutreservoir. Zout is het bestanddeel dat met behulp van filters de waterhardheid doet zuiveren tot zacht water.

Wilt u weten hoe hard uw water is?

Vraag een waterhardheidstest aan

Kalkhoudend water omzetten in kalkvrij water is populair en daarom willen steeds meer mensen waterontharders vergelijken. Voordat u een aankoop doet kunt u bij Aqua at Home een offerte aanvragen voor de best passende waterontharder. De samenstelling van uw huishouden bepaalt bijvoorbeeld de capaciteit die u nodig hebt. Over het algemeen kenmerken wij het type Aqua Duo model AQUALINA als beste koop voor consumenten. Langdurig plezier van een kalkvrij huis bereikt u met een kwalitatief goed systeem tegen kalkaanslag. Laat u vooraf goed adviseren voordat u een waterontharder gaat kopen. Onze specialisten vertellen u de voordelen en laten zien hoe wij het systeem installeren. Binnen no-time geniet u van 100% kalkvrij water en een streeploos resultaat na het schoonmaken van ramen en sanitair.

Weten welke waterontharder past bij uw huishouden?

Persoonlijk advies aanvragen

Veelgestelde vragen

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. De Aqualina Duo serie is speciaal ontwikkelt voor in de meterkast. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is ook verkrijgbaar in verschillende varianten. De Aqualina combi model wordt vaak geplaatst als de ontharder in zicht komt te staan. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin.

De waterontharders van Aqua at Home worden geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen.

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit het water.

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. De prijzen van onze waterontharders beginnen bij € 995,-.

Ons assortiment biedt altijd een ontharder die bij uw gezinssituatie past. 

Uw waterontharder spoelen met Hars Cleaner.

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw waterontharder. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks de harstank te spoelen met harsreiniger. Dit zorgt voor een blijvend optimale werking en verlengt de levensduur van uw waterontharder.

Via onze webshop kunt u deze bestellen voor €12,95. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is het vloeistof gieten in de zoutbak.