Voordelen van kalkvrij water

Ideaal voor iedereen die wil genieten van een badkamer zonder kalkaanslag. Nooit meer boenen en schrobben, want kalk krijgt geen kans in uw woning. Ontdek de uitstekende werking van een waterontharder uit het assortiment van Aqua at Home. Het beste resultaat tegen een betaalbare prijs. Onze waterontharders filteren kalkhoudend water tot het meest pure water zonder kalk. Verschillende type systemen om water te ontharden maken plaatsing in elk huishouden mogelijk. Laat u verrassen door de voordelen van kalkvrij water.

Kalkvrij water uit de kraan

Wanneer u in een gebied woont dat bekend staat om hard water, is een waterontharder de oplossing. Binnen no-time kunt u genieten van kalkvrij water uit de kraan. Waterontharders plaatsen is voor de specialisten van Aqua at Home dagelijks werk. Ervaring, goede kwaliteit producten en maar liefst 20 jaar garantie is wat ons een sterk merk maakt. Klanten die bij ons een waterontharder kopen zijn uiterst tevreden over de werking van het systeem dat van hard water zacht water maakt. Een overzicht van onze producten vindt u op onze website. Ook leest u de voordelen van kraanwater zonder kalk.

Waarom kiezen onze klanten voor kalkvrij water?

Bekijk alle voordelen

Frisse start met zacht water

Kalkhoudend water is in Nederland heel gewoon. Waterhardheid wordt bepaald door de mate van calcium en magnesium dat in het water zit. Water met kalk is niet per definitie slecht voor de gezondheid, maar we lezen wel steeds meer over de voordelen van kalkvrij water. Vanuit onze kennis op het gebied van waterontharders kunnen wij die voordelen beamen. Zo voelt uw huid veel zachter aan na het douchen en merkt u dat uw haar na het wassen zachter is dan voorheen. Zacht water zonder kalk is eenvoudig te realiseren met een waterontharder van Aqua at Home. Kalkhoudend water kan uw huid sneller uitdrogen en geeft eerder huidirritaties. Daarom kiezen mensen met een gevoelige huid liever voor een frisse start met zacht water.

 

Wat zeggen klanten over Aqua at Home waterontharders?

Bekijk onze uitstekende reviews

Weg met kalkaanslag

Eén van de bekendste voordelen van een waterontharder is een stralende badkamer. Sanitair zonder kalkvlekken ziet er veel langer mooi uit, leidingen raken niet verstopt door kalk en uw badkamerkranen blijven glimmen. Zonder lang te hoeven poetsen, zonder chemische kalkreinigers en zonder onnodig veel tijd kwijt te zijn aan schoonmaken. Het laten installeren van een waterontharder betekent dus dat u meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Niet alleen uw badkamer zal blinken, ook uw apparatuur in de keuken heeft een langere levensduur dankzij kalkvrij water. Weg met kalkaanslag in huishoudelijke apparaten, uw wasmachine, op de keukenkraan en in de gootsteen.

 

Betrouwbaar advies over het kopen van een waterontharder

Bekijk onze producten

Waterhardheid testen

Wilt u weten of een waterontharder van Aqua at Home voor u interessant kan zijn? Vraag dan gratis een waterhardheidstest aan. Controleer eenvoudig zelf of u in een omgeving woont waar het leidingwater veel kalk bevat. Wilt u informatie aanvragen voor het kopen van een waterontharder, laat dan uw gegevens achter op onze website. Advies van Aqua at Home is betrouwbaar en vrijblijvend. Ons doel is om u elke dag te laten genieten van water zonder kalk. Alle voordelen van kalkvrij water hebben wij voor u op een rijtje gezet. Als u kiest voor één van onze systemen met krachtiger filters is uw woning binnenkort vrij van kalkaanslag. Wat uw woonsituatie ook is, voor elk huishouden bieden wij een wateronthardingssysteem met de juiste capaciteit. Ontkalken is verleden tijd met een waterontharder van Aqua at Home.

Hoe test ik de waterhardheid?

Vraag een waterhardheidstest aan