Waterontharder kopen

Elke dag fris beginnen met een glas water uit de kraan zonder kalk? Nooit meer ontkalken en genieten van kalkvrij sanitair? Dan is een waterontharder de oplossing voor u. Doordat Nederland veel gebieden kent met hard water is kalkaanslag in huis juist daar vervelend. In dat geval is het aanschaffen van een wateronthardingssysteem een slimme keuze. Kalkhoudend water wordt omgezet in zacht water zonder kalk. Ideaal voor uw badkamer, keuken en huishoudelijke apparaten. Vraag vrijblijvend informatie aan bij Aqua at Home als u een waterontharder wilt kopen.

Is water uit de kraan gezond?

Klanten vragen ons wel eens: Is water uit de kraan gezond? Leidingwater drinken is in Nederland geen enkel probleem. Ons water is van goede kwaliteit en vormt geen bedreiging voor uw gezondheid. Wel zit water uit de kraan soms vol met kalk en dat is voor veel huishoudens de reden om een waterontharder te kopen. Kalkhoudend water kan namelijk wel schadelijk zijn voor uw huishoudelijke apparatuur, zoals een verkalkt element in uw wasmachine of een verstopte leiding in het koffiezetapparaat. Met een waterontharder zorgt u ervoor dat kraanwater zacht wordt en geen kalk meer bevat. Aqua at Home is de specialist in wateronthardingsystemen met persoonlijk advies en betrouwbare producten. Bij ons kunt u een waterontharder kopen met garantie en de beste service.

Wilt u weten hoe hard uw water is?

Vraag een waterhardheidstest aan

Nooit meer kalk verwijderen

Eén van de grootste voordelen van een waterontharder kopen is dat u nooit meer kalk hoeft te verwijderen. Dat betekent onder andere een kalkvrije badkamer en geen kalk meer in uw waterkoker en wasmachine. Kalkhoudend water is nu eenmaal de oorzaak van die vervelende kalkaanslag. U blijft boenen met dure schoonmaakproducten tegen kalk, maar kalkvlekken komen altijd weer terug. Met een waterontharder bespaart u tijd en geld. Ook merkt u verschil in de smaak van kraanwater. Water is zachter en dat ervaart ook op uw huid en na het haren wassen. Overweegt u ook een waterontharder te kopen? Vanuit Aqua at Home adviseren we u over de beste producten voor bij u thuis. Wij bekijken eerst wat uw woonsituatie is en welke capaciteit u nodig hebt. Op basis van uw situatie plaatsen wij vakkundig een waterontharder bij u in huis.

Wist u dat een waterontharder zoveel voordelen heeft?

Bekijk alle voordelen

Milieuvriendelijke oplossing tegen kalk

Wat veel mensen nog niet weten is dat gefilterd water uit de kraan niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook vriendelijker is voor het milieu. Kalkreinigers zijn vaak heftige producten en gemaakt van chemische middelen die we wegspoelen via het afvoerputje. Om te voorkomen dat schadelijke stoffen in ons restwater terecht komen kiezen huishoudens steeds vaker voor een milieuvriendelijke oplossing tegen kalk. Daar komt bij dat u ook op energie bespaart, aangezien water zonder kalk de leidingen niet aantast. Goede doorstroming van kalkvrij water zorgt voor duurzaam gebruik van huishoudelijke apparatuur. Besparen zit hem vaak in kleine dingen waar we ons steeds bewuster van worden. Specialisten van Aqua at Home geven u meer slimme tips als u een waterontharder wilt gaan kopen.

Weten welke waterontharder past bij uw huishouden?

Persoonlijk advies aanvragen

Waterontharder bestseller

Omdat waterontharders steeds populairder worden, vindt u onze producten door heel Nederland. Maar welke kunt u het beste kopen? De Aqua Duo model AQUALINA noemen we ook wel onze waterontharder bestseller. Wij sluiten deze vakkundig aan op uw waterleiding in de meterkast. De AQUALINA neemt weinig ruimte in beslag en losstaand plaatsen we een zoutreservoir dat u zelf kunt bijvullen. Zout is het zuiverende component in het systeem om van hard water zacht water te maken. Binnen ons assortiment water onthardende producten en unieke filters vindt u altijd een passende oplossing om overmatig kalk tegen te gaan. Geniet direct van zuiver water, overal in huis. Ook met een waterontharder in Zwolle

Waterontharder online bestellen kan eenvoudig in onze webshop.

Bekijk onze producten

Onze producten

Aqualina Duo XL

Aqualina Duo 10

Aqualina Combi 1

Druppa Standaard Waterfilter

€ 415,00

Op zoek naar zout en andere onderhoudsproducten? Bekijk onze webshop! Naar webshop

Meer informatie of vragen?

Ontvang direct na de aanvraag de prijzen van onze wateronthaders met en zonder montage.

Vrijblijvende offerte → Advies aan huis →