Regeneratiezout bestellen

Waterontharder voor nieuwbouw

Ontdek waarom het aanschaffen van een waterontharder voor uw nieuwe huis een slimme zet is en hoe wij u kunnen helpen bij de ideale keuze.

Waarom een waterontharder voor nieuwbouw?

1. Kalkvrij vanaf dag 1:

Een waterontharder zorgt ervoor dat uw nieuwe huis direct vrij is van kalk. Hierdoor gaan apparaten langer mee en presteren ze beter. Kalkaanslag op waterverhitters, zoals die in wasmachine, Quooker, koffiemachine wordt voorkomen, waardoor stroomverbruik en slijtage verminderen.

2. Besparing op energiekosten:

CV-installaties en warmwatervoorzieningen functioneren efficiënter met onthard water, waardoor u direct bespaart op energiekosten en de levensduur van uw apparaten verlengt.

3. Volledig schoon vanaf dag 1:

Naast het kalkvrij houden van leidingen, blijft alles zichtbaar schoon. Geen kalkvorming meer op kranen, douchekoppen, glazen wanden, drinkglazen, en andere oppervlakken. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook geld op schoonmaakmiddelen.

4. Extra luxe:

Geniet van dagelijkse luxe met zacht water. Verbeter de smaak van koffie, thee en water, ervaar positieve effecten op huid en haar.

Financiele opties

1. Groepskorting:

Bij Aqua at Home profiteert u van groepskorting bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger. Neem contact met ons op voor meer informatie.

2. Bouwdepot:

Betaal u waterontharder vanuit het bouwdepot. Wij sturen de orderbevestiging met het totaalbedrag, inclusief de verwachte leverdatum. Financiering via het bouwdepot is eenvoudig en handig.

 

Sluit u aan bij honderden tevreden klanten

Neem contact met ons op

Begin uw reis naar zacht water vandaag nog! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Ik wil vrijblijvend advies → Contact →