Ontvang de hele maand december 15% korting op al onze waterontharders

Service en garantie

Wat mag u van ons verwachten na de aanschaf.

Service en garantie

Alleen de beste waterontharder leveren, vinden wij niet genoeg. Bij Aqua at Home vinden wij het belangrijk om onderscheidend te zijn en de beste service te bieden. Daarom garanderen wij 100% tevredenheid! Wat er ook gebeurt, wij staan altijd voor u klaar. Voor, tijdens en na de aankoop. 

Onze producten worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogste haalbare resultaat in waterkwaliteit. Hierdoor kunnen wij opkomen voor de functionaliteit van onze waterontharders en u 100% tevredenheid garanderen. Wij geloven in de duurzaamheid van ons product en durven u dat ook te beloven. Standaard zit op elk apparaat een wettelijke garantie en een fabrieksgarantie van 15 jaar, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht water.

Onderhoudsservice

De waterontharder van Aqua at Home heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Het is wel belangrijk om het zoutreservoir één keer in de 2 á 4 maanden bij te vullen. De mate waarop u dit doet is afhankelijk van uw waterverbruik, de hardheid van het water, en het model dat u gebruikt.

Tevens moet u 1 keer per jaar uw waterontharder spoelen met harscleaner. Dit zorgt voor een blijvend optimale werking en verlengt de levensduur van uw waterontharder. Via onze webshop kunt u deze bestellen voor €12,95. U ontvangt daar uiteraard een duidelijke handleiding bij over het reinigen van uw waterontharder.

Besteed u het onderhoud van uw waterontharder liever uit aan Aqua at Home? Dat kan natuurlijk ook. De kosten voor het onderhoud bedragen €89,95. Dit is inclusief 21% BTW, uurloon, voorrijkosten, harscleaner en 100kg regeneratiezout.

 

• Wist u dat ...

Wij ook onderhoud en herstellingen doen van andere merken en types waterontharders? We helpen u graag verder! Bespreek de mogelijkheden gerust met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Wanneer het apparaat een waterontharder wordt genoemd, moet deze ook zichtbaar kalk uit het water kunnen verwijderen. Sommige apparaten die leveranciers waterontharders noemen, doen dat niet, inclusief magneten. Als de "waterontharder" geen afvoer naar het riool heeft, kunt u er vanuit gaan dat het apparaat uw waterhardheid niet vermindert.

 

Zoals met alle producten is er ook een kwaliteitsverschil in waterontharders, wat zich o.a. vertaalt in de levensduur. Aqua at Home heeft jaren lange ervaring met de producten van NWF, die de waterontharder in Nederland voor ons maakt. Op een Aqualina waterontharder zit 15 jaar standaard garantie en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.

Onze waterontharders zijn volume en tijd gestuurd. Tijdsgestuurd betekent dat ze spoelen afhankelijk van de verstreken tijd. Ze letten dus niet op de verzadiging van de harscel.

Bij een volumegestuurde waterontharder wordt er gelet op de verzadiging van de harscel door bij te houden hoeveel water er doorheen is gegaan. Kortom u bent 100% verzekerd van zacht en schoon water.

Zorgeloos genieten

100% kalkvrij water

Overal te plaatsen

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Advies op maat Neem contact op