Waterontharder kopen in Zwolle

Een waterontharder kopen in Zwolle is een aanrader voor kalkvrij water in huis. Het water in en om Zwolle bevat veel kalk, ook wel hard water genoemd. Hard water veroorzaakt kalk aanslag en dat is enorm vervelend, gelukkig kunt u daar iets aan doen met een waterontharder. Ontdek nu de kracht van zacht water met een lekkere smaak. Nooit meer kalkaanslag op sanitair en huishoudelijke apparaten? Aqua at Home biedt de oplossing tegen kalk met hoge kwaliteit waterontharders.

Waterontharder Kopen in Zwolle

Bent u op zoek naar een waterontharder in Zwolle of omgeving? Dan bent u bij Aqua at Home gevestigd in Zwolle aan het juiste adres. Met onze duidelijke visie voor zacht en schoon water helpen we u graag aan het gewenste resultaat. Bij Aqua at Home doen we dit al jaren door middel van het plaatsen van waterfilters en waterontharders in Zwolle én door heel Nederland. We zetten graag de voordelen, werking en kosten van Aqua at Home op een rij. 

Als u interesse heeft in het kopen van een waterontharder lees dan snel verder!

Waarom een waterontharder?

Waterontharders hebben op meerdere vlakken een aantal cruciale voordelen. Die zetten we graag voor u op een rij. De meeste mensen hebben namelijk meer last van kalkaanslag dan ze in eerste instantie waarschijnlijk denken. Kalkaanslag openbaart zich namelijk niet alleen in de vorm van de bekende zichtbare witte vlekken, maar ook in onzichtbare vormen. Dit kan een hoop schadelijke gevolgen met zich meebrengen. Met de waterontharder van Aqua at Home brengt u daar verandering in. U zult hiermee verschillende voordelen behalen.

Waterontharden kopen

Juist omdat veel woningen kampen met kalkaansalg door hard water heeft een waterontharder in veel gebieden veel voordelen. Dat is dan ook de reden waarom mensen een waterontharder kopen. Populair in nieuwbouw, maar zeker net zo effectief in een bestaande woning. Kalk in het water zorgt voor aantasting van leidingen, kranen en douchekoppen en u wilt die vervelende kalkaanslag voorkomen. Steeds meer mensen kiezen voor een waterontharder om hun woning te verduurzamen, want zo blijft uw sanitair kalkvrij, apparaten gaan veel langer mee en deze hoeft u nooit meer te ontkalken dankzij de waterontharder die u kunt kopen bij Aqua at Home in Zwolle. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, betrouwbare producten om water te ontharden en uitstekende reviews. Wilt u weten hoe hard uw water is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis wateranalyse.

 

1. Een langere levensduur voor uw apparaten

Het gebruik van waterontharder gaat hand in hand met een langere levensduur van huishoudelijke apparaten. Dit komt door de verzachting van het water. Aangezien zacht water minder kalk bevat, vindt er dus minder kalkaanslag plaats. Hierdoor gaan apparaten zoals de vaatwasser, wasmachine, waterkoker en het strijkijzer langer mee. Het geld dat u hiermee bespaart, kan de investering van de waterontharder in Zwolle al snel waard zijn.

Sanitair blijft langer mooi

Een waterontharder zorgt er ook voor dat uw sanitair langer meegaat en mooi blijft. Water dat is onthard, laat namelijk veel minder sporen van kalk achter. Hierdoor blijft sanitair zoals de douche, kranen en het toilet veel beter beschermd tegen kalkaanslag.

Een verlaging van uw energierekening

De waterontharders van Aqua at Home dragen bij aan de vermindering van uw energiekosten. Dit komt doordat het kalkaanslag vermindert. Kalkaanslag vindt namelijk niet alleen plaats op huishoudelijke apparaten, maar ook op verwarmingselementen. Hierdoor verbruiken deze apparaten meer energie voor de afgifte van eenzelfde hoeveelheid warmte. De extra stookkosten die dit met zich meebrengt, zijn natuurlijke zonde. Door te investeren in een waterontharder, bespaart u dus op termijn op uw energierekening. Win-win zouden wij zeggen!

Uw gezondheid en haarverzorging

Een waterontharder draagt bij aan uw gezondheid. Niet voor niets is meermaals gebleken dat de huid van mensen met huidklachten  zich sterk verbeterd na de aanschaf van een waterontharder. Daarnaast draagt de ontharding van water ook bij aan het verzachten van uw haar, doordat er bij zacht water minder residu op de hoofdhuid achterblijft. Dit residu kan de oorzaak zijn van hard haar.

Een betere kwaliteit en smaak van kraanwater

Het ontharden van water verbetert ook de kwaliteit en de smaak van uw kraanwater. Waar u eerst wellicht wel de stukjes kalk in uw glas water kon zien, zijn deze na de ontharding nergens meer te bekennen. Dit betekent dat de kwaliteit van het water sterk is verbeterd. Dat is niet alleen zichtbaar, maar dat proeft u ook!

U draagt bij aan een beter milieu

Een waterontharder draagt ook bij aan een beter milieu. Dat komt niet direct door de waterontharder zelf, maar door één van de positieve gevolgen die het teweeg brengt. Een waterontharder vermindert namelijk de hoeveelheid kalkaanslag. Normaal zou deze kalkaanslag moeten worden verwijderd met een behoorlijke dosis chemische schoonmaakmiddelen. Na de installatie van een waterontharder heeft u dit soort middelen veel minder vaak nodig. Dat kan op de lange termijn een hoop schade aan het milieu besparen. Niet alleen goed voor uw eigen portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

 

Een 4-persoons huishouden kan bij een gemiddelde waterhardheid per jaar het volgende besparen:

Gas: 20 euro

Elektriciteit: 40 euro

Onderhoud CV: 27,50

Zeep en schoonmaakmiddelen: 414 euro

 

Totale besparing per jaar: 501,50 euro

Daarom kan de waterontharder als huishoudelijk apparaat zonder twijfel toegevoegd worden aan de lijst met ‘groene producten’. Sterker nog, een onafhankelijke studies tonen aan dat een waterontharder één van de beste energiebesparende middelen in het huishouden is! 

Slim besparen op kosten en tijd

Zacht water zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart. Denk aan besparen op energie, maar ook op schoonmaakmiddelen als zeep en shampoos. Alleen die kosten lopen al snel op naar 125 euro per persoon per jaar en voor een vierpersoonshuishouden naar 500 euro per jaar. Zo ziet u dat de terugverdientijd van een waterontharder van Aqua at Home veel korter is dan verwacht. Ook hoeft u zich niet meer druk te maken om sanitair ontkalken, want dat is verleden tijd. Een waterontharder betekent slim besparen op kosten en tijd. Minder schoonmaken en minder gebruik van schoonmaakmiddelen draagt ook bij aan een beter milieu.

Wist u dat een waterontharder zoveel voordelen heeft?

Bekijk alle voordelen

Meest verkochte waterontharder

Waterontharders van Aqua at Home worden steeds populairder in Nederland. Wij zijn gevestigd in Zwolle en hebben al honderden huishoudens geholpen aan een waterontharder in Nederland. Vrijwel elke postcode in Nederland heeft wel een Aqualina eigenaar. Model Aqualina neemt weinig ruimte in beslag en heeft een apart zoutreservoir, daardoor zeer geschikt voor in de meterkast en andere kleine ruimtes.

 

 

Bekijk onze producten

Hoe werkt een waterontharder?

De waterontharders van Aqua at Home verzachten het water door middel van ionen. Wanneer het water hierdoorheen stroomt, binden de stukjes kalk zich hieraan vast. Tegelijkertijd wordt er natrium aan het water afgegeven, dit is een onschadelijke stof die niet bijdraagt aan de verharding van water. Gaat u met Aqua at Home in zee? Dan ontvangt u naast de ontharder zelf ook een zak met 50 kilogram zout. Dit zout zorgt ervoor dat de ontharder wordt gereinigd en door kan gaan met de ontharding. Een gemiddeld gezin kan ongeveer 6 tot 12 maanden vooruit met 50 kilogram zout. Tot slot hebben de waterontharder van Aqua at Home ook een automatisch regeneratieproces. Deze kunt u op de door u gewenste tijd laten regenereren. In dit proces van 20 tot 60 minuten herstelt de ontharder zich van de ontharding.

Ontvang advies op maat

Aqua at Home waterontharders

Hoe groot uw huishouden ook is, Aqua at Home heeft altijd de juiste waterontharder. Wij leveren en installeren onze waterontharders in heel Nederland. Dus in welke provincie u ook woont: Aqua at Home staat voor u klaar!

Prijzen waterontharders

De prijzen van onze waterontharders hangen af van het gekozen model en de plaatsing. Ieder woning en huishoudens is anders en daarom voorzien wij u graag van advies op maat. 

Bent u benieuwd naar welke model bij uw situatie past en de prijzen? Ontvang direct ons gratis brochure per mail.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veelgestelde vragen

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

 

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat.

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Waar een normale waterontharder, ook volgens de voorschriften van het waterleidingbedrijf, minimaal 1 keer per jaar onderhoud nodig heeft vanwege het risico op vervuiling van de harskolom, is dat bij Aqua at Home waterontharder niet het geval.

Aangezien de harskolom en het venturisysteem worden geregenereerd via de ontsmettingsmodule, is er geen kans op vervuiling of besmetting. 

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag of advies nodig? U kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. 

Neem contact op Vraag vrijbijvend een offerte aan