Ontvang de hele maand december 15% korting op al onze waterontharders

Waterontharder kopen in Zwolle

Een waterontharder kopen in Zwolle is een aanrader voor kalkvrij water in huis. Het water in en om Zwolle bevat veel kalk, ook wel hard water genoemd. Hard water veroorzaakt kalk aanslag en dat is enorm vervelend, gelukkig kunt u daar iets aan doen met een waterontharder. Ontdek nu de kracht van zacht water met een lekkere smaak. Nooit meer kalkaanslag op sanitair en huishoudelijke apparaten? Aqua at Home biedt de oplossing tegen kalk met hoge kwaliteit waterontharders.

Waterontharder Zwolle

Waterontharden in Zwolle

Juist omdat veel woningen kampen met kalk door hard water heeft een waterontharder in Zwolle en omgeving veel voordelen. Dat is dan ook de reden waarom mensen een waterontharder kopen. Populair in nieuwbouw, maar zeker net zo effectief in een bestaande woning. Kalk in het water zorgt voor aantasting van leidingen, kranen en douchekoppen en u wilt die vervelende kalkaanslag voorkomen.

Redenen om een waterontharder te kopen in Zwolle

Steeds meer mensen kiezen voor een waterontharder om hun woning te verduurzamen, want zo blijft uw sanitair kalkvrij, apparaten gaan veel langer mee en deze hoeft u nooit meer te ontkalken dankzij de waterontharder die u kunt kopen bij Aqua at Home in Zwolle. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, betrouwbare producten om water te ontharden en uitstekende reviews. Wilt u weten hoe hard uw water is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis wateranalyse.

 

 1. Langere levensduur huishoudelijke apparatuur

  Alle apparaten zoals espressomachine, waterkoker, vaatwasser, wasmachine, strijkijzer en Quooker blijven voor altijd kalkvrij. 100% zacht water zorgt voor een betere werking en het verlengt de levensduur van de apparatuur in huis.

 2. Sanitair blijft langer mooi

  Zacht water laat geen kalksporen achter na het douchen of nat maken van de tegels, toiletten en andere soorten sanitair. Deze worden beschermt tegen kalkaanslag. 

 3. Zachte was en kalkvrije wasmachine

  Met zacht water blijft de kleur van kleding langer mooi en slijt minder snel. Er is veel minder wasmiddel nodig en hoeft niet meer op hoge temperaturen te wassen. Ook het gebruik van zeep, shampoo en vaatwaspoeder kunt u halveren. En antikalkmiddelen? Die zijn verleden tijd!

 4. Tijdbesparing

  Een waterontharder zorgt ervoor dat u bespaart op de kosten en minder tijd besteed aan het schoonmaken van sanitair of vervangen van huishoudelijke apparatuur. Door zacht water ontstaat er geen nieuwe kalkafzetting. Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt.

 

Een 4-persoons huishouden kan bij een gemiddelde waterhardheid per jaar het volgende besparen:

 • Gas: 20 euro
 • Elektriciteit: 40 euro
 • Onderhoud CV: 27,50
 • Zeep en schoonmaakmiddelen: 414 euro

Totale besparing per jaar: 501,50 euro

Daarom kan de waterontharder als huishoudelijk apparaat zonder twijfel toegevoegd worden aan de lijst met ‘groene producten’. Sterker nog, een onafhankelijke studies tonen aan dat een waterontharder één van de beste energiebesparende middelen in het huishouden is! 

 

Aqua at Home waterontharders

Hoe groot uw huishouden ook is, Aqua at Home heeft altijd de juiste waterontharder. Wij leveren en installeren onze waterontharders in heel Nederland. Dus in welke provincie u ook woont: Aqua at Home staat voor u klaar!

Prijzen waterontharders

De prijzen van onze waterontharders hangen af van het gekozen model en de plaatsing. Ieder woning en huishoudens is anders en daarom voorzien wij u graag van advies op maat. 

Bent u benieuwd naar welke model bij uw situatie past en de prijzen? Ontvang direct ons gratis brochure per mail.

Vraag een waterhardheidstest aan

Slim besparen op kosten en tijd

Zacht water zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart. Denk aan besparen op energie, maar ook op schoonmaakmiddelen als zeep en shampoos. Alleen die kosten lopen al snel op naar 125 euro per persoon per jaar en voor een vierpersoonshuishouden naar 500 euro per jaar. Zo ziet u dat de terugverdientijd van een waterontharder van Aqua at Home veel korter is dan verwacht. Ook hoeft u zich niet meer druk te maken om sanitair ontkalken, want dat is verleden tijd. Een waterontharder betekent slim besparen op kosten en tijd. Minder schoonmaken en minder gebruik van schoonmaakmiddelen draagt ook bij aan een beter milieu.

Wist u dat een waterontharder zoveel voordelen heeft?

Bekijk alle voordelen

Meest verkochte waterontharder in Zwolle

Waterontharders van Aqua at Home worden steeds populairder in Nederland. Wij zijn gevestigd in Zwolle en hebben al honderden huishoudens geholpen aan een waterontharder in Zwolle en omgeving. Vrijwel elke postcode in Nederland heeft wel een Aqualina eigenaar. Model Aqualina neemt weinig ruimte in beslag en heeft een apart zoutreservoir, daardoor zeer geschikt voor in de meterkast en andere kleine ruimtes.

 

 

Bekijk onze producten

Hoe werkt een waterontharder?

Elke waterontharder van Aqua at Home werkt op basis van ionenwisseling. Hard water stroomt door kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen. Hierdoor verandert hard, kalkhoudend water in zacht water zonder kalk. Dankzij deze techniek geniet u van kalkvrij water door het hele huis. Zacht water betekent dus geen nieuwe kalkafzetting en dat zorgt ervoor dat de smaak van water, koffie en thee verbetert en dat schoonmaken een stuk makkelijker wordt. Ook ondervinden uw huishoudelijke apparaten geen hinder meer van kalkaanslag en hebben minder onderhoud nodig.

Bent u zich aan het oriënteren op een waterontharder kopen in Zwolle?

Ontvang advies op maat

Veelgestelde vragen

Aqua At Home waterontharders en zoutreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen.

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

Aqua Swan is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor huishoudens met een hoog waterverbruik. Deze is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en varianten.

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat.

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de waterontharder en de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Aqua At Home. De waterontharder blijft hierdoor in optimale staat.

In meeste gevallen heeft het geen invloed op de waterdruk, mocht dat zo zijn dan hebben we een oplossing daarvoor.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

100% kalkvrij water

Lage verbruikskosten

15 jaar all-in garantie

Advies op maat

Wij staan u graag te woord. Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ook kunt u een adviesgesprek en productpresentatie aanvragen of een afspraak plannen om de installatiemogelijkheden bij u thuis te laten beoordelen.

Aanvraag formulier