Waterontharder kopen Zwolle

Een waterontharder kopen in Zwolle is een aanrader voor een kalkvrij huis. Water in Zwolle bevat veel kalk, ook wel hard water genoemd. Ontdek nu de kracht van zacht water met een lekkere smaak. Nooit meer kalkaanslag in sanitair en huishoudelijke apparaten? Aqua at Home biedt de oplossing tegen kalk met hoge kwaliteit waterontharders.

Waarom mensen een waterontharder kopen

Juist omdat veel woningen kampen met kalk door hard water heeft een waterontharder in Zwolle en omgeving veel voordelen. Dat is dan ook de reden waarom mensen een waterontharder kopen. Populair in nieuwbouw, maar zeker net zo effectief in een bestaande woning. Kalk in het water zorgt voor aantasting van leidingen, kranen en douchekoppen en u wilt die vervelende kalkaanslag voorkomen. Water moet goed kunnen doorstromen en geen kalk bevatten, want zo blijft uw sanitair kalkvrij. Nooit meer ontkalken dankzij de waterontharder die u kunt kopen bij Aqua at Home in Zwolle. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, betrouwbare producten om water te ontharden en uitstekende reviews. Ons doel is u te laten genieten van schoon en zacht water.

Wilt u weten hoe hard uw water is?

Vraag een waterhardheidstest aan

Slim besparen op kosten en tijd

Zacht water zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart. Denk aan besparen op energie, maar ook op schoonmaakmiddelen als zeep en shampoos. Alleen die kosten lopen al snel op naar 125 euro per persoon per jaar en voor een vierpersoonshuishouden naar 500 euro per jaar. Zo ziet u dat de terugverdientijd van een waterontharder van Aqua at Home veel korter is dan verwacht. Ook hoeft u zich niet meer druk te maken om sanitair ontkalken, want dat is verleden tijd. Een waterontharder betekent slim besparen op kosten en tijd. Minder schoonmaken en minder gebruik van schoonmaakmiddelen draagt ook bij aan een beter milieu.

Wist u dat een waterontharder zoveel voordelen heeft?

Bekijk alle voordelen

Meest verkochte waterontharder in Zwolle

Waterontharders van Aqua at Home worden steeds populairder. Meest verkocht in Zwolle is onze Waterontharder Aqua Duo die we in uw meterkast plaatsen. Model AQUALINA neemt weinig ruimte in beslag en heeft een apart zoutreservoir. Zelf kunt u zout bijvullen en daardoor blijft de werking van uw waterontharder optimaal. Omgevingen met hard water, zoals regio Zwolle, is een eigen waterontharder ideaal voor zowel eenpersoons huishoudens als gezinnen. Genieten van zuiver water is fijn voor iedereen, jong en oud en daarom geven wij u een overzicht van ons assortiment water onthardende producten. Unieke filters zorgen ervoor dat een overmatig gehalte aan calcium (kalk) en magnesium uit het harde water gezuiverd wordt. Wat overblijft is zacht water in zijn zuiverste vorm en een kalkvrije woning.

Een waterontharder online bestellen kan eenvoudig in onze webshop.

Bekijk onze producten

Hoe werkt een waterontharder?

Elke waterontharder van Aqua at Home werkt op basis van ionenwisseling. Hard water stroomt door kunstharskorrels, waardoor calcium en magnesium wordt uitgewisseld voor natriumionen. Hierdoor verandert hard, kalkhoudend water in zacht water zonder kalk. Dankzij deze techniek geniet u van kalkvrij water door het hele huis. Zacht water betekent dus geen nieuwe kalkafzetting en dat zorgt ervoor dat de smaak van water, koffie en thee verbetert en dat schoonmaken een stuk makkelijker wordt. Ook ondervinden uw huishoudelijke apparaten geen hinder meer van kalkaanslag en hebben minder onderhoud nodig.

Bent u zich aan het oriënteren op een waterontharder kopen in Zwolle?

Ontvang advies op maat

Veelgestelde vragen

Aqua At Home waterontharders en zoutreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen.

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

Aqua Swan is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor huishoudens met een hoog waterverbruik. Deze is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en varianten.

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat.

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de waterontharder en de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Aqua At Home. De waterontharder blijft hierdoor in optimale staat.

In meeste gevallen heeft het geen invloed op de waterdruk, mocht dat zo zijn dan hebben we een oplossing daarvoor.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

100% kalkvrij water

Lage verbruikskosten

20 jaar all-in garantie

Advies op maat

Wij staan u graag te woord. Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ook kunt u een adviesgesprek en productpresentatie aanvragen of een afspraak plannen om de installatiemogelijkheden bij u thuis te laten beoordelen.

Aanvraag formulier