Tijdelijke actie: Profiteer tot 30 augustus van €150 korting op alle waterontharders. Profiteer nu!

Over ons

Aqua at Home is erkend dealer van Nwf en Pentair in Nederland. Pentair is sinds 1963 wereldmarktleider op het gebied van waterontharding en voorzien van NSF keur.

Over ons

Als experts in waterbehandeling zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om drinkwater comfortabeler en beter te maken. De uitdaging is om de interne workflows continu te optimaliseren en onze producten continu te verbeteren. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u uitstekend adviseren, de montage voor u verzorgen of helpen met vragen over zelfmontage. Onze waterontharders leveren wij ook via gespecialiseerde installatiebedrijven, keuken en badkamerspeciaalzaken door heel het land.

 

Met een Aqua at Home waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis.

Samen met onze partners zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden waarmee we zuiniger en efficiënter kunnen werken. Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit. Het besturingssysteem is voorzien van keramische schijven in plaats van kunststof pistons, waardoor niet aan slijtage onderhevig.

Wanneer u een Aqualina waterontharder aan wilt schaffen, is het belangrijk om u goed te laten informeren over de beste oplossing voor uw situatie maar natuurlijk ook de plaats waar uw Aqualina geplaatst kan worden. Het is belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de benodigde capaciteit voor uw thuissituatie. 

Wij voorzien u graag van een passend advies.

100% kalkvrij water

Overal te plaatsen

Gratis advies

Meer informatie?

Benieuwd naar welke ontharder bij uw situatie past? Vraag dan een gratis advies op maat aan of bel met onze klantenservice. 

Advies op maat Neem contact op