Over Aqua at Home waterontharders

Met Aqua at Home kies je voor betrouwbaarheid, innovatie en garantie op superieure service.

Onze passie voor zacht en schoon water

Sinds de oprichting heeft Aqua at Home een duidelijke visie: zacht en schoon water leveren voor ieders wensen en eisen. Wij plaatsen al jaren waterontharders en waterfilters in heel Nederland. De uitdaging is om de interne workflows continu te optimaliseren en onze producten continu te verbeteren.

Bij ons ligt de focus op innovatie, service en vertrouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u uitstekend adviseren, de montage voor u verzorgen of helpen met vragen over zelfmontage. Onze waterontharders leveren wij ook via gespecialiseerde installatiebedrijven, keuken en badkamerspeciaalzaken door heel het land. 

 

Haal pure kwaliteit in huis.

Onze waterontharders zijn ideaal voor iedereen die zorgeloos van zacht en schoon water wil genieten. Het assortiment dat Aqua at Home te bieden heeft wordt gekenmerkt door zijn betrouwbaarheid en eenvoud. Samen met onze partners zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden waarmee we zuiniger en efficiënter kunnen werken. 

Onze waterontharders worden ontworpen, getest door experts en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit. Het besturingssysteem is voorzien van keramische schijven in plaats van kunststof pistons, waardoor niet aan slijtage onderhevig. De unieke keramische schijven zorgen voor een snelle en zorgeloze regeneratie keer op keer.

Gratis advies op locatie

Specialist in waterontharders

Service in heel Nederland

Meer informatie?

Benieuwd naar welke ontharder bij uw situatie past? Vraag dan een gratis advies op maat aan of bel met onze klantenservice. 

Advies op maat Neem contact op