Over Ons

Met Aqua at Home kiest u voor betrouwbaarheid, innovatie en garantie op superieure service.

Over Ons

Welkom bij Aqua at Home waterontharders, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige waterbehandelingsoplossingen. Wij zijn een toegewijd team van experts die gepassioneerd zijn over het leveren van de beste waterbehandelingsoplossingen aan onze gewaardeerde klanten. Met jarenlange ervaring in de industrie hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte en innovatieve waterbehandelingsoplossingen om aan de unieke behoeften van elk huishouden en bedrijf te voldoen.

Onze Missie

Bij Aqua at Home geloven we in de kracht van schoon en gezond water. Onze missie is om toegankelijke en efficiënte waterbehandelingsoplossingen te bieden die niet alleen de kwaliteit van water verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. We streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door middel van uitstekende service, geavanceerde technologieën en een diepgaand begrip van waterbehandeling.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u uitstekend adviseren, de montage voor u verzorgen of helpen met vragen over zelfmontage. Onze waterontharders leveren wij ook via gespecialiseerde installatiebedrijven, keuken en badkamerspeciaalzaken door heel het land. 

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

We zijn trots op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Onze waterbehandelingsoplossingen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun prestaties, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bovendien zorgen we ervoor dat onze systemen grondig worden getest en voldoen aan de industriestandaarden, zodat u kunt vertrouwen op de effectiviteit en betrouwbaarheid ervan.

Samenwerking en Partnerschap

Wij geloven in samenwerking en partnerschap om tot de beste resultaten te komen. Of u nu een particuliere huiseigenaar bent of een bedrijfseigenaar, wij werken nauw met u samen om uw specifieke uitdagingen aan te pakken en de meest geschikte waterbehandelingsoplossingen te implementeren.

Wat zeggen klanten over Aqua at Home?

Gratis advies op locatie

Specialist in waterontharders

Service in heel Nederland

Meer informatie?

Benieuwd naar welke ontharder bij uw situatie past? Vraag dan een gratis advies op maat aan of bel met onze klantenservice. 

Advies op maat Neem contact op