Regeneratiezout bestellen

Onze Passie voor zacht en schoon water

Waarom Aqua at Home waterontharders

Bij ons vindt u niet alleen de beste waterontharder, maar ook de expertise die nodig is om voor iedereen de juiste oplossing te bieden. Onze kennis in eigen huis is de sleutel tot het vinden van de perfecte ontharder voor uw behoeften.

Wij vormen een deskundig team van waterbehandelingsspecialisten met een gezamenlijke missie om huishoudens en bedrijven te voorzien van water van de hoogste kwaliteit. Met jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling hebben we een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, efficiëntie en klanttevredenheid.

Of u nu in het noorden, zuiden, oosten of westen van Nederland woont, ons team van deskundige en gepassioneerde medewerkers staat op elke werkdag voor u klaar!

 

 

Onze Missie

Bij Aqua at Home geloven we in de kracht van schoon en gezond water. Onze missie is om toegankelijke en efficiënte waterbehandelingsoplossingen te bieden die niet alleen de kwaliteit van water verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. We streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door middel van uitstekende service, geavanceerde technologieën en een diepgaand begrip van waterbehandeling.

Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat een geweldige productervaring niet compleet is zonder uitstekende ondersteuning en service. Ons toegewijde team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en ervoor te zorgen dat uw waterbehandelingsbehoeften volledig worden vervuld.

De meest verkochte waterontharder

✅ 100% kalkvrij water

✅ Lage verbruikskosten

✅ 15 jaar garantie

✅ De meest verkochte waterontharder

Klant verhalen

Gratis advies op locatie

Specialist in waterontharders

Service in heel Nederland

Interesse in een waterontharder?

Benieuwd naar welke waterontharder bij uw situatie past? Vraag dan een gratis advies op maat aan of bel met onze klantenservice. 

Advies op maat Neem contact op