Regeneratiezout bestellen

Onderhoud en garantie

Uw water, onze zorg

Garantie

Bij Aqua at Home begrijpen we hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de prestaties van uw waterontharder en de bijbehorende service. Daarom zijn we er trots op om onze klanten een uitgebreide garantie en service te bieden die uw gemoedsrust waarborgt en uw investering beschermt. Alle Aqua at Home waterontharders worden standaard geleverd met 5 jaar all-in garantie, 15 jaar garantie op alle onderdelen en 30 jaar op de hars.

Zorgeloos genieten

Om de levensduur en efficiëntie van uw waterontharder te optimaliseren, bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor ons jaarlijks onderhoudsabonnement. Hiermee nemen we u alle zorgen uit handen. Onze deskundige technici komen jaarlijks bij u langs om uw systeem te controleren en te onderhouden. Dit beschermt niet alleen de levensduur van uw waterontharder, maar garandeert ook levenslange garantie op het systeem en 24/7 service bij eventuele storingen. 

Met dit abonnement kunt u profiteren van een scala aan voordelen, waaronder:

  • Onbeperkte garantie
  • Gegarandeerde goede werking
  • Gratis zoutlevering
  • Gratis vervanging van het waterfilter
  • Waterkwaliteitscontrole

Prijzen van het onderhoudsabonnement

  • Voor 1-3 personen bedraagt het maandelijkse onderhoudsabonnement slechts €9,95.
  • Voor 3-6 personen is het maandelijkse onderhoudsabonnement beschikbaar voor slechts €12,95.

Wilt u profiteren van dit exclusieve aanbod en zorgeloos genieten van zacht water? Neem dan snel contact met ons op om uw abonnement te activeren. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Neem contact op

Meer informatie of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op →

Reviews van onze klanten