Regeneratiezout bestellen

Desinfectiemodule

Zorgeloos genieten

Werking ontsmettingsmodule

Naast het gemak van kalkvrij water, wilt u natuurlijk zorgeloos water drinken. Aqua at Home waterontharder verzacht uw water op een verantwoorde wijze met een standaard desinfectiemodule. Dit voorkomt de groei van bacteriën in de harskolom, waarvan de harsbolletjes een gigantisch oppervlak vormen.

Daarnaast voorkomt de desinfectiemodule de groei van legionella in de waterontharder als u gedurende een langere (warmere) periode weinig of geen water gebruikt. De ontsmettingsmodule produceert chloor uit regeneratiezout door middel van elektrolyse als onderdeel van het regeneratieproces. Dit betekent dat de harskolom tijdens elke regeneratie wordt gedesinfecteerd en eventuele bacteriegroei wordt uitgesloten. 

Onderhoudsvrij

Waar een normale waterontharder, ook volgens de voorschriften van het waterleidingbedrijf, minimaal 1 keer per jaar onderhoud nodig heeft vanwege het risico op vervuiling van de harskolom, is dat bij Aqua at Home waterontharder niet het geval.

Aangezien de harskolom en het venturisysteem worden geregenereerd via de ontsmettingsmodule, is er geen kans op vervuiling of besmetting. Naast de zekerheid van drinkwater zonder kalk en bacteriën, zorgt het voor een aanzienlijke besparing in onderhoudskosten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op 

Neem contact op → Vraag vrijblijvend een offerte aan