Regeneratiezout bestellen

Wat is de beste waterontharder

Ontdek de beste waterontharder van 2024

Wat is de beste waterontharder in 2024

De aankoop van een waterontharder kan een uitdaging zijn, gezien het overweldigende aantal aanbieders op de markt. Waar moet u allemaal op letten? Bij Aqua at Home geloven wij dat onze waterontharders het beste werkt van allemaal. In dit artikel leggen we u uit waarom wij dat vinden.

De beste waterontharder in Nederland

Huishoudelijke waterontharders moeten compact, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht water zonder enige zorgen. In Nederland is de meterkast doorgaans de aangewezen locatie voor de installatie van een waterontharder. Speciaal daarom is Aqualina Duo serie waterontharders ontwikkelt voor kleine ruimtes. Doordat het zoutbak en de harscilinder los van elkaar geplaatst kunnen worden, past de waterontharder ook gemakkelijk in kleinere ruimtes (kruipruimte, meterkast, trapkast etc.).

Waarom is de Aqualina de beste waterontharder?

De waterontharders van Aqua at Home zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van de Nederlandse markt te voldoen en zijn geschikt voor elke huishouden. Ze zijn niet alleen compact en efficiënt in energiegebruik, maar ook zuinig als het gaat om spoelwater en zoutverbruik.

✅ 100 % kalkvrij water

✅ Overal te plaatsen

✅ Lage verbruikskosten

Hoe kiest u de beste waterontharder voor uw situatie?

Aqua at Home onderscheid zich door haar uitgebreide assortiment waterontharders. Of u nu een waterontharder zoekt voor uw huishouden of voor een grotere toepassing, zoals een sportclub, Aqua at Home heeft voor elke situatie een passende oplossing. 

Ons meest populaire model is de Aqualina Duo Serie. De Aqualina besturing kent een lange en succesvolle geschiedenis in de wereld van waterbehandeling en biedt tal van voordelen:

De unieke keramische schijven zorgen voor een snelle en zorgeloze regeneratie keer op keer. De hoogwaardige kwaliteit van de keramische schijven zorgt er voor dat er geen slijtage ontstaat. 

Enkele cilinder met een slanke microprocessor, waarmee u zelf de resthardheid kunt instellen.

Elektronica c.q. printplaten zitten veilig weggewerkt en zijn voorzien van een waterbestendige coating.

Programmering is eenvoudig gemaakt door Nederlandse tekst in de vier uitgebreide regels in het scherm.

De vakantiemodus voorkomt bacterievorming doordat de wateronthardder regelmatig spoelt, zelfs wanneer deze niet in gebruik is.

Meer informatie of vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel met onze klantenservice voor meer informatie

Offerte aanvragen→ Neem contact op →