Regeneratiezout bestellen

Waterontharder kopen in Enschede

Klaar met de strijd tegen kalkaanslag? Met de waterontharders van Aqua at Home kunt u genieten van zacht en kalkvrij water in uw hele huis.

Waterontharder kopen in Enschede

Een waterontharder kopen in Enschede is een goed idee als u droomt van kalkvrij water in uw woning. Inwoners van Enschede ondervinden vaak hinder van hard water. Hard water bevat een hoge concentratie mineralen, zoals calcium en magnesium, die zich kunnen afzetten op uw sanitair en apparaten. Dat kan leiden tot vervelende kalkaanslag en verstoppingen. Klaar met de strijd tegen kalkaanslag? Met de waterontharders van Aqua at Home kunt u genieten van zacht en kalkvrij water in uw hele huis.  

 

Waterontharder Enschede 

Wilt u graag een waterontharder kopen in Enschede of omgeving? Dan is Aqua at Home de beste keuze voor u. We plaatsen al jaren waterontharders in heel Nederland. Wat uw wensen en noden ook zijn, Aqua at Home heeft altijd de juiste waterontharder. We bieden verschillende modellen aan, afhankelijk van uw woning en huishouden.  

 

Bent u benieuwd hoe onze waterontharders u in Enschede kunnen helpen? Wij zetten de werking en de voordelen van een waterontharder graag op een rijtje.  

 

 

De werking van een waterontharder 

De negatieve gevolgen van hard water zijn talrijk. Kalkaanslag kan leiden tot verstoppingen. Daardoor zullen uw huishoudelijke apparaten na verloop van tijd minder goed werken en zult u ze sneller dan verwacht moeten vervangen.  

Naast de schadelijke effecten op uw toestellen kan hard water ook nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid, huid en haar. Zo absorberen de harde deeltjes in het water de natuurlijke oliën en vochtigheid van uw lichaam, waardoor uw huid kan uitdrogen. Veel mensen krijgen daardoor huidproblemen zoals eczeem.  

Door een waterontharder te kopen, kunt u dit probleem aanpakken. Een waterontharder maakt uw water zachter door calcium en magnesium uit uw water te halen en ze te vervangen door andere ionen, zoals natrium.  

 

De voordelen van een waterontharder kopen in Enschede 

Hard water is een veelvoorkomend probleem in Enschede. Gelukkig geniet u met een waterontharder van de volgende voordelen: 

- Langere levensduur van uw toestellen: de waterontharders van Aqua at Home verwijderen de schadelijke mineralen uit het water en zorgen zo voor een verzachting van uw water. Zacht water bevat minder kalk, waardoor uw huishoudelijke apparaten vrij blijven van kalkaanslag en ze een langere levensduur hebben. Omdat zacht water minder kalksporen achterlaat, blijft ook uw sanitair langer mooi.  

- Besparingen: met zacht water zult u niet alleen minder vaak uw apparaten moeten vervangen, maar bespaart u ook op chemische reinigingsmiddelen en verzachters.  

- Milieuvriendelijkheid: doordat uw apparaten langer meegaan, verbruikt u minder energie en vermindert u uw ecologische voetafdruk. Bovendien leidt het vermijden van schoonmaakmiddelen en verzachters tot minder afval en een schonere omgeving. 

- Zachte huid en glanzend haar: door de afwezigheid van schadelijke mineralen zorgt zacht water ook dat huidproblemen afnemen en uw huid en haar opnieuw gezonder en glanzender worden.  

 

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een waterontharder kopen in Enschede? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.  

Hoe werkt een waterontharder?

De waterontharders van Aqua at Home verzachten het water door middel van ionen. Wanneer het water hierdoorheen stroomt, binden de stukjes kalk zich hieraan vast. Tegelijkertijd wordt er natrium aan het water afgegeven, dit is een onschadelijke stof die niet bijdraagt aan de verharding van water. Gaat u met Aqua at Home in zee? Dan ontvangt u naast de ontharder zelf ook een zak met 50 kilogram zout. Dit zout zorgt ervoor dat de ontharder wordt gereinigd en door kan gaan met de ontharding. Een gemiddeld gezin kan ongeveer 6 tot 12 maanden vooruit met 50 kilogram zout. Tot slot hebben de waterontharder van Aqua at Home ook een automatisch regeneratieproces. Deze kunt u op de door u gewenste tijd laten regenereren. In dit proces van 20 tot 60 minuten herstelt de ontharder zich van de ontharding.

Ontvang advies op maat

Aqua at Home waterontharders

Hoe groot uw huishouden ook is, Aqua at Home heeft altijd de juiste waterontharder. Wij leveren en installeren onze waterontharders in heel Nederland. Dus in welke provincie u ook woont: Aqua at Home staat voor u klaar!

Prijzen waterontharders
De prijzen van onze waterontharders hangen af van het gekozen model en de plaatsing. Ieder woning en huishoudens is anders en daarom voorzien wij u graag van advies op maat. 

Bent u benieuwd naar welke model bij uw situatie past en de prijzen? Ontvang direct ons gratis brochure per mail.

Vraag vlijblijvend een offerte aan

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat.

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Waar een normale waterontharder, ook volgens de voorschriften van het waterleidingbedrijf, minimaal 1 keer per jaar onderhoud nodig heeft vanwege het risico op vervuiling van de harskolom, is dat bij Aqua at Home waterontharder niet het geval.

Aangezien de harskolom en het venturisysteem worden geregenereerd via de ontsmettingsmodule, is er geen kans op vervuiling of besmetting. 

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag of advies nodig? U kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. 

Neem contact op Vraag vrijblijvend een offerte aan