Tijdelijke actie: Profiteer tot 30 augustus van €150 korting op alle waterontharders. Profiteer nu!

Klant aandragen

Raad Aqua at Home Waterontharders bij uw familie, buren, vrienden, kennissen of collega’s aan en ontvang 100 kg regeneratiezout of € 50,-.

Combi Deals!

Speciaal voor u heeft Aqua at Home de beste combi-deals gemaakt voor de zachtste prijzen. Heeft u zowel een waterontharder als een waterfilter nodig? Bij ons kunt u de waterontharder, Quooker of waterfilter aanschaffen in een combi-deal! Of heeft u familie, buren of vrienden die ook interesse hebben in een waterontharder? 

Wilt u meer weten over deze actie? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Wij bieden u graag een voordelig aanbod!

Neem contact op →

Klant aandragen?

Heeft u familie, buren, vrienden die ook interesse hebben in een waterontharder van Aqua at Home? 

Vul in het onderstaande formulier de gegevens in van de betreffende partij en van uzelf. Wij nemen dan vrijblijvend contact op met de potentiële zachtwaterkenner om hem/haar van informatie en advies te voorzien.

Hebben uw collega’s, vrienden of familie een Aqua at Home waterontharder aangeschaft? Dan krijgt u 100 kg zout of 50 euro gestort op uw bankrekening. U kunt dus allebei genieten van zacht water. Wacht niet langer en laat anderen ook zacht water ervaren.

Deze actie is alleen geldig voor klanten die een waterontharder bij ons hebben gekocht.

Klant aandragen?

Vul in het formulier de gegevens in van de betreffende partij en van uzelf. Wij nemen dan vrijblijvend contact op met de potentiële zachtwaterkenner om hem/haar van informatie en advies te voorzien

Vriendenvoordeel