Regeneratiezout bestellen

Reviews waterontharder

In de reviews van Aqua at Home vindt u de best beoordeelde waterontharders. Onze klanten zijn na hun aankoop erg tevreden en ze ervaren direct de voordelen van zacht water. Wil je weten welke voordelen dat zijn? Kijk op onze site onder reviews waterontharder en ontdek de oplossing tegen kalk en hard water.

Waterontharder beste beoordeling

Water met veel kalk noemen we ook wel hard water. Hard water zorgt voor vervelende kalkaanslag. Dankzij een waterontharder kunt u genieten van zacht water en dus een kalkvrij huis, maar welke kiest u? Welke waterontharder de beste beoordeling krijgt, vindt u terug in de reviews van onze klanten. Hard water omzetten naar zacht water zonder kalk gaat door middel van een filtertechniek in onze producten. In de praktijk heeft u daar zelf geen omkijken naar, want een waterontharder van Aqua at Home wordt vakkundig voor u geïnstalleerd. Na de installatie geven wij u uitleg over de werking van het systeem om uw huis kalkvrij te houden.

De voordelen van een goede waterontharder

Uitstekende reviews van tevreden klanten

Door heel Nederland bevinden zich gebieden met veel kalk in het water. Met de juiste kwaliteit waterontharder én een betrouwbaar advies, is water filteren de oplossing tegen hard water. In zowel bestaande als nieuwbouwwoningen, elk huishouden wil genieten van zacht water. Doordat het water niet alleen zacht van smaak, zacht voor de huid, maar ook kalkvrij is hoeft u uw sanitair een stuk minder vaak schoon te maken. Uw huis blijft vrij van kalkaanslag en dit merkt u direct met een waterontharder van Aqua at home. Water in zijn puurste vorm voor een betaalbare prijs. Bent u benieuwd naar de lovende reviews van onze klanten? Lees hieronder dat onze klanten niet alleen blij zijn met de goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook met de service die wij bieden.

Aqua at home reviews

De oplossing tegen kalkaanslag

Uit alle reviews die wij bij Aqua at Home ontvangen als mensen een waterontharder kopen zien we één heel belangrijk voordeel. Wanneer hard water gefilterd wordt tot zacht water is dat voor elk huishouden de oplossing tegen kalkaanslag. Sanitair zal blinkend schoon zijn en huishoudelijke apparaten gaan langer mee. Dankzij de kracht van zacht water ervaren mensen met huidklachten veel minder problemen. Kalk kan de huid uitdrogen en daarom is wassen met kalkvrij water een stuk milder voor de huid. Zo zien we dat een waterontharder niet alleen de oplossing is tegen kalk in huis, maar ook voor uzelf. Kampen u en uw buren met hard water, dan adviseren wij u graag over de voordelen van een waterontharder kopen bij Aqua at Home.

Woont u in een gebied met hard water?

Vraag een waterhardheidstest aan

Waterontharders Aqua at home

Aqua at Home heeft als doel om u optimaal te laten genieten van schoon en zacht water. Waterontharders installeren wij bij klanten door heel Nederland. De positieve reviews die ze achterlaten zijn fijn als u zich aan het oriënteren bent op het kopen van een waterontharder. Reviews moeten u een goed gevoel geven, dat vinden wij als betrouwbaar bedrijf belangrijk. Waar voor uw geld krijgen en kunnen vertrouwen op een waterontharder? Laat u door onze specialisten goed adviseren en stel al uw vragen online of op onze locatie Aqua at Home in Zwolle.

Wilt u advies over het kopen van een waterontharder?

Bekijk onze producten

Meest verkochte waterontharders

Ons assortiment is overzichtelijk en van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. De Aqua Duo model AQUALINA is erg populair. Dit is een waterontharder die eenvoudig te plaatsen is in uw meterkast en weinig ruimte inneemt. Los van de waterontharder staat het zoutreservoir dat u zelf kunt bijvullen zodat uw filtersysteem optimaal werkt. Woningen in een omgeving met hard water voorzien wij steeds vaker van een product met deze krachtige filters om puur water te creëren. Ideaal voor elk type huishouden, groot of klein. Iedereen kan genieten van kalkvrij water met een lekkere smaak. Ontkalken hoeft niet meer, met een van de meest verkochte waterontharders van Aqua at Home.

Snel een waterontharder thuis laten. installeren?

Persoonlijk advies aanvragen

Veelgestelde vragen

Aqua At Home waterontharders en zoutreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen.

Aqua Duo is een zeer compacte waterontharder met gescheiden zoutreservoir en harstank. Deze is zeer geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden.

Aqua Combi is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak.
Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het kleinste model levert voldoende zacht en schoon water voor een gemiddeld gezin. 

Aqua Swan is een waterontharder met geïntegreerde zoutbak. Zeer geschikt voor huishoudens met een hoog waterverbruik. Deze is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en varianten.

De waterontharder wordt meestal geïnstalleerd op de centrale watertoevoer naar het gebouw. Dankzij de compacte afmetingen kunnen wij de waterontharder in bijna elke geschikte ruimte plaatsen. 

Een waterontharder ontdoet uw drinkwater niet van essentiële mineralen. Het verwijdert alleen magnesium en calcium uit uw water.

Zacht water heeft een fijnere en vollere smaak ten opzichte van hard water. Doordat er geen kalk meer in het water zit geniet uw meer van de smaak van uw koffie, thee, limonade of simpelweg een glas water.

De prijzen van Aqua at home waterontharders verschillen per type. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een advies op maat.

Nee, want zout is afbreekbaar en wordt minimaal gebruikt bij een regeneratie.

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de waterontharder en de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom adviseren wij onze relaties om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Aqua At Home. De waterontharder blijft hierdoor in optimale staat.

In meeste gevallen heeft het geen invloed op de waterdruk, mocht dat zo zijn dan hebben we een oplossing daarvoor.