Regeneratiezout bestellen

Waterontharder Rotterdam

Waterontharders zijn de oplossing voor kalkaanslag in huishoudelijke apparaten en sanitair. De woorden waterontharder en waterontkalker worden vaak door elkaar gebruikt, het apparaat filtert met (kunst)harsbolletjes de kalkaanslag uit het water. Deze harsbolletjes worden weer gereinigd met zout. Nu klinkt dit misschien best interessant, maar twijfelt u aan een paar dingen: want, wat is de waterhardheid in Rotterdam, is het het waard om een waterontharder te kopen in Rotterdam en waar moet u op letten bij de aankoop van een waterontharder?

Waterontharder kopen in Rotterdam

In de omgeving van Rotterdam is het kraanwater van nature vrij hard, wat wijst op een aanzienlijke aanwezigheid van kalk. Voor sommige mensen is dit duidelijk merkbaar in de smaak, waardoor zij het kraanwater minder aangenaam vinden. Anderen ervaren de gevolgen van het hoge kalkgehalte voornamelijk in de vorm van kalkaanslag, bijvoorbeeld in de badkamer en waterkoker. Gelukkig is het mogelijk om toch te genieten van heerlijk zacht drinkwater door te investeren in een waterontharder in Rotterdam!

De waterhardheid van het water in Rotterdam bedraagt ongeveer 8,5 dH, zoals vermeld op de website van het waterbedrijf Evides. Met deze mate van hardheid wordt het water in Rotterdam als gemiddeld hard beschouwd. Dit impliceert dat er een aanzienlijke hoeveelheid kalk in het water aanwezig is, aangezien een waterhardheid van 8,5 dH resulteert in 151,3 gram kalk per kubieke meter water. 

 

Kies voor een waterontharder

Een waterontharder kopen in Rotterdam en omgeving is zeker aan te raden! Een ontharder van Aqua at Home haalt het kalk uit het kraanwater, door middel van een speciaal ionenwisseling. Hierdoor komt er in het vervolg water uit uw kraan dat geen kalk meer bevat. Met andere woorden, er stroomt dan zacht water uit al uw kranen. En dat levert veel voordelen op!

Bekijk alle voordelen ➞

Geniet kalkvrij

1. Langere levensduur apparaten: Hard water kan ernstige schade toebrengen aan je apparaten zoals de vaatwasser, wasmachine, Quooker en boiler. Een waterontharder verlengt de levensduur van je apparaten en minimaliseert onderhoudskosten.

2. Zijdezachte Huid en Glanzend Haar: Zeg gedag tegen droge huid en futloos haar! Zacht water zorgt voor een zijdezachte huid en glanzend haar, waardoor je je elke dag fris en verzorgd voelt.

3. Energiebesparing: Zacht water vermindert kalkafzetting in verwarmingselementen, waardoor deze efficiënter werken en veel langer meegaan. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een milieuvriendelijker huishouden.

Hoe werkt een waterontharder?

De waterontharders van Aqua at Home verzachten het water door middel van ionen. Wanneer het water hierdoorheen stroomt, binden de stukjes kalk zich hieraan vast. Tegelijkertijd wordt er natrium aan het water afgegeven, dit is een onschadelijke stof die niet bijdraagt aan de verharding van water. Gaat u met Aqua at Home in zee? Dan ontvangt u naast de ontharder zelf ook een zak met 50 kilogram zout. Dit zout zorgt ervoor dat de ontharder wordt gereinigd en door kan gaan met de ontharding. Een gemiddeld gezin kan ongeveer 6 tot 12 maanden vooruit met 50 kilogram zout. Tot slot hebben de waterontharder van Aqua at Home ook een automatisch regeneratieproces. Deze kunt u op de door u gewenste tijd laten regenereren. In dit proces van 20 tot 60 minuten herstelt de ontharder zich van de ontharding. Een waterontharder betekent slim besparen op kosten en tijd.

Waarom kiezen voor Aqua at Home waterontharders?

Met jaren lange ervaring is Aqua at Home dé betrouwbare partner voor al uw waterbehandelingsbehoeften. Of het nu gaat om waterontharders, drukverhogers, of andere waterbehandelingen, wij hebben de expertise om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen.

Maatwerk Oplossingen: We begrijpen dat elk huishouden uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte waterontharder oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en budget.

Professionele Installatie: Ons team van ervaren technici zorgt voor een vlekkeloze installatie, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van zacht water.

Onderhoudsarm: Onze waterontharders zijn ontworpen met eenvoudig onderhoud in gedachten. Weinig onderhoud betekent meer tijd voor jou om te genieten en minder zorgen over je waterkwaliteit.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan➞

100% kalkvrij water

15 jaar garantie

5000+ tevreden klanten

Neem vandaag nog contact op voor gratis advies op maat!

Wacht niet langer op de voordelen van zacht water. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte waterontharder voor jouw situatie in Rotterdam.

Neem contact op → Vraag vrijblijvend een offerte aan

Sluit u aan bij honderden tevreden klanten