Waterontharder kopen?

Elke dag fris beginnen met een glas zacht water uit de kraan zonder kalk? Geen kalkaanslag meer en genieten van kalkvrij sanitair? Dan is een waterontharder de oplossing voor u. Doordat Nederland veel gebieden kent met hard water is kalkaanslag in huis juist daar vervelend. In dat geval is het aanschaffen van een wateronthardingssysteem een slimme keuze. Kalkhoudend water wordt omgezet in zacht water zonder kalk. Ideaal voor uw badkamer, keuken en huishoudelijke apparaten.

Waarom een waterontharder kopen?

Kalkhoudend water kan namelijk wel schadelijk zijn voor uw huishoudelijke apparatuur, zoals een verkalkte verwarmingselementen in uw wasmachine, of een verstopte leiding in het koffiezetapparaat, Quooker, kranen of douche. Met de waterontharders van Aqua at Home zorgt u ervoor dat u gegarandeerd kalkvrij water heeft. Aqua at Home is de specialist in wateronthardingsystemen met persoonlijk advies en betrouwbare producten. Bij ons kunt u de juiste waterontharder kopen met garantie en de beste service zodat uw apparaten langer meegaan.

Bent u benieuwd naar de hardheid van het water bij u thuis of bedrijf? En wilt u weten of het kopen van een waterontharder een slimme investering is? 

Vraag een waterhardheidstest aan

Wat zijn de voordelen van een waterontharder kopen?

Eén van de grootste voordelen van een waterontharder kopen is dat u nooit meer kalk hoeft te verwijderen. Dat betekent onder andere een kalkvrije badkamer en geen kalk meer in uw waterkoker en wasmachine. Kalkhoudend water is nu eenmaal de oorzaak van die vervelende kalkaanslag. U blijft boenen met dure schoonmaakproducten tegen kalk, maar kalkvlekken komen altijd weer terug. Met de beste waterontharder van Aqua at Home bespaart u tijd en geld. Ook merkt u verschil in de smaak van kraanwater. U heeft zachter en kalkvrij water en dat ervaart ook op uw huid en na het wassen van uw haren. Overweegt u ook een goede waterontharder te kopen? Vanuit Aqua at Home adviseren we u over de beste waterontharder voor bij u thuis. Wij bekijken eerst wat uw woonsituatie is en welke capaciteit u nodig hebt. Op basis van uw situatie kunnen wij een waterontharder installeren en bent u verzekerd van zacht water.

Wist u dat een waterontharder zoveel voordelen heeft?

Bekijk alle voordelen

Milieuvriendelijke oplossing tegen kalk

In het Nederlandse leidingwater zit kalk, dat is een bekend. Wat veel mensen nog niet weten is dat gefilterd water uit de kraan niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook vriendelijker is voor het milieu. Kalkreinigers zijn vaak heftige producten en gemaakt van chemische middelen die we wegspoelen via het afvoerputje. Om te voorkomen dat schadelijke stoffen in ons restwater terecht komen en huidirritaties te nemen, kiezen huishoudens steeds vaker voor een milieuvriendelijke oplossing tegen kalk. Daar komt bij dat u ook op energie bespaart, aangezien water zonder kalk de leidingen niet aantast. Goede doorstroming van kalkvrij water zorgt voor duurzaam gebruik van huishoudelijke apparatuur, hierdoor gaan ze langer mee. Besparen zit hem vaak in kleine dingen waar we ons steeds bewuster van worden. Specialisten van Aqua at Home geven u meer slimme tips als u de beste waterontharder wilt gaan kopen.

Weten welke waterontharder past bij uw huishouden?

Persoonlijk advies aanvragen

Waterontharder bestseller

Omdat waterontharders steeds populairder worden, vindt u onze producten door heel Nederland. Bij Aqua at Home hebben wij verschillende soorten waterontharders, maar welke waterontharder kunt u het beste kopen? De Aqua Duo model AQUALINA noemen we ook wel onze beste waterontharder, dé bestseller. Wij sluiten deze vakkundig aan op uw waterleiding in de meterkast. De AQUALINA neemt weinig ruimte in beslag en losstaand plaatsen we een zoutreservoir dat u zelf kunt bijvullen. Zout is het zuiverende component in het systeem om van hard water zacht water te maken. Binnen ons assortiment water onthardende producten en unieke filters vindt u altijd een passende oplossing om overmatig kalk tegen te gaan. Geniet direct van zuiver water, overal in huis. Wij verkopen onze producten ook via sanitaire winkels in Deventer, Enschede, Hengelo of Zwolle

Onze verschillende waterontharders kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop.

Bekijk onze producten

Onze producten

Duo XL waterontharder

Duo 10 waterontharder Meterkastmodel

Combi 1 waterontharder Open ruimte model

Waterfilter

€ 415,00

Op zoek naar zout en andere onderhoudsproducten? Bekijk onze webshop! Naar webshop

Meer informatie of vragen?

Ontvang direct na de aanvraag de prijzen van onze wateronthaders met en zonder montage.

Vrijblijvende offerte → Advies aan huis →